Sakit belakang

Hi mummies, saya 12w kerap sakit belakang tu normal ke? Baring pun rasa lenguh & sakit. Apa yg mummies akan buat? Share tips kurang kan rasa lenguh belakang

4 Các câu trả lời

pakai support pillow dan tukarkasut before sy pun sakit belakang pinggang bila berjalan suka tarik urat betis sy tukar kasut (bata) pilih yg tapak sangat lembut dan pkai support pillow now makin kurang sakitnya

Mcm saya untuk duduk lama, saya guna lumbar support pillow. Masa baring/ tidur, mengiring ke kiri dan kepit bantal di peha. Pakai kasut sesuai. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan.

2t trước

Saya tak berani urut atau letak minyak.

ye sama saya . sakit belakang kadang sakit pinggang 😭

2t trước

ye betul ..

hi, sy pun cmni ..kdg betis n peha pun rasa sakit

2t trước

Saya belakang je yang skit. Awak pakai sluar ke? Better pakai dress sbb doktor pn cakap bnda sma kat saya. Tkt ganggu aliran darah.