upt kabur

saya lewat period 7 hari... saja2 test waktu ptg pkul 7pm.. sekali naik double line ni tpi kabur.... test lgi next day tu negative pulakk... knpe ye? ade x yg pernah laluii?

upt kabur
5 Các câu trả lời

saya pernah dua kali cam tu..mula2 ada naik double line...terang juga..pastu lama2 kabur dan hilang...pastu dtg bulan..ada baca kehamilan kimia namanya...gugur pada peringkat awal lagi..masa tu mmg lasak buat keje berat..jd tak lekat..sekarang alhamdulilah dah 36 week..semoga dipermudahkan...

Try pkai yg ade casing punye .sbb sy hritu pkai strip mcmni kabur ,then esok cuba pkai jenis lain trus naik double line pekat

Cuba tukar pakai upt yg lain. Kdg yg ni tak betul. InshaaAllah ada rezeki tu😘

Upt elok test waktu pagi puan... Guna urine yang pertama lepas bangun tidur...

mcm mne ye sis skrng ..sis pregnant x dpr line mcm tu?