UPT guardian trusted x?

Try beli yg rm5 dgn rm9..tp macam line kedua tu x clear sangat. Tp test tiga upt guardian semua double line kabur-kabur

4 Các câu trả lời

Line kabur tu maybe your hcg hormon yang tak tinggi. Tunggu seminggu untuk repeat test mesti dah pekat. No worries k, tahniah 🥰

3y trước

Tq sis. Alhamdulillah dh jumpa doc mmg double line cuma scan blom nampak☺️

Saya beli yang mur2 jak sis rm7 punya.. Terang line saya.. Nak nampak betul baik check selepas 1 bulan miss period.

3y trước

Alhamdulillah dh jumpa doc mmg double line cuma scan blom nampak☺️tq siss

mana2 upt mahal ke murah ke sama jak sis . yg x valid tu yg x keluar langsung line dia masa test tu

3y trước

Tq sis😉

sya beli rm5 kat watson..Naik double line,satu kabur2 maybe sebab masi awal Masa tu dlm 5 minggu..

3y trước

👍