upt kabur

Hai ibu², sy nak tanya, kalau ikotkan hari first period lepas sekarang sy sudah 7week pregnant, tetapi test upt dari awal week test sampai sekarang line still kabur sebelah, period dah lewat seminggu, dan sy ade baca yg menyatakan line C lagi pekat dari line T adalah negative, betoi ke? Sy pregnant ke tak ni? ? #firstpregnant

2 Các câu trả lời

Sis cuba la pegi klinik utk confirmkan, sbb klinik guna upt yg xda jual kat psaran mmg yg accurate dan result mmg btul

nama dia klu double line, kabur x kabur pregnant la jawabnya sis. Tahniahhh.. 😅