hari sy bru bt test upt kol8 pgi naik double line tpi yg satu line kabur positive ke negevtis yea

Negative ke positive yea

hari sy bru bt test upt kol8 pgi naik double line tpi yg satu line kabur positive ke negevtis yea
14 Các câu trả lời

tahniah puan jga kandungan baru lagi tu sbb tu samar2.tunggu 1 minggu tes naik akn naik 2 line terang.mcm sya 2 minggu delay period tes naik samar.tunggu 1 minggu g tes naik terang line..

Nampak lah.. Kabur tp ada.. InshaaAllah ada tu.. Cuba lagi ,kalau ada tu alhamdulillahh.. Skrg pun nmpk dah.. Alhamdulillah

Congratulations sis. In shaa Allah positif. Try check lg. Lg tepat check awal pagi, air kencing pertama 😘👍

sy 1st check upt pun mcm ni result sis .. then 4 5 hari lps tu try lagi,Alhamdulillah line jelas sgt

saya minggu lepas macam ni, harini test, alhamdullilah double line pekat

Klau nk kepastian btol2 Lg seminggu cek semula sis mesti line tu dh terang

tggu lg 2 mnggu test blik...tp sy pasti yg sis peknen tu...

Cuba check blik dlm 2 3 hari mgkin baru lagi tu sis

macam positive, sis check balik lagilah nanti

delay period brp hari nie sis?