Saya dalam fasa keguguran, ini baru keluar tadi, INI APA??

Saya dalam fasa keguguran, beberapa Kali dah Rasa contraction, keluar darah beku DLL sejak 3 minggu lepas, tapi INI keluar tadi, siapa tau apa Benda ni?

Saya dalam fasa keguguran, ini baru keluar tadi, INI APA??
20 Các câu trả lời

kalau lalu kat air tak pecah maksudnya janin tu. kalau pecah maksud nya masih darah beku

Allah cian nya awak... semoga allah bagi zuriat lagi ye mumy jgn sedih² tauu

kalau boleh sy tahu kandungan ni umur brapa minggu?

if takleh kenalpasti apa, better bawak pergi jumpa doktor

2t trước

alamak, Saya dah terbuang..

Sis, nak tanya. Apa simptom sis keguguran ye ?

darah beku. kantung masih kt dlm kne cuci

Besarnya😨 ingat jantung tadi

blh thu sis ggur brp weeks?

nie masa sy keguguran 8 mggu

1t trước

normal sis..nnt dia akn kering sndri mcm darah period

berapa minggu awakk?

2t trước

ouh okay awak sebelum ni awak scan nampak kantung saja ka dah ada janin? .. nanti pergi hospital ya check sama ada dalam rahim dah bersih keluar semua atau tak ya.. saya doakan awak dah bersih dan dipermudahkan urusan