Keguguran.

Hai saya nak tnya. Saya keguguran pada 20/9 tadi. Darah still keluar lagi yg mcm lendir2 tu. Tapi mlm tadi saya sakit perut rasa ngilu2, bila bangun tido pagi tadi tgok ada ketulan darah yg panjang. Normal ke atau tak ye lepas seminggu gugur masih keluar darah ketul ? #bantusharing #ingintahu

3 Các câu trả lời

Normal sis . Dlm 2 mggu akan hbis sy pun mcm tu kluar hbis ketul2 .

darah kguguran ambil masa 2 minggu.. on off dalam masa 2 minggu tu

Tgk pd brp minggu ggur. Sy ggur 15w 2 minggu masih ada darah.

2y trước

boleh share kenapa gugur ya? sbb saya baca biasanya masuk 2nd trimester kurang risiko keguguran