Darah Beku

Keluar darah Beku di Usia kandungan 8 weeks 2 days. Adakah ini keguguran atau hanya darah beku biasa.. #pleasehelp

Darah Beku
5 Các câu trả lời

Saya dah pun keguguran 8 weeks 4 days. Mcmni ni lah dia keluar sedih tapi takpe Allah nak bgi yg lebih baik . G hospital cek ye

10mo trước

Ade seluk guna mulut itik dgn gunting panjang keluarkan saki baki daging

terus pergi hospital ya sis.. kami kt sini pun x sure jnis darah apa. pergi sekarang Tau..

mcm tanda kguguran..sy kuar mcm ni masa gugur 7w dan 8w...g hosp cpt2 ye

10mo trước

sy gugur bulan 3 yg lepas. mmg kene seluk and masuk mulut itik tu. sbb beta hcg sy tinggi tp kantung xde. scan perut x jump scan tvs x jumpa. bleeding mmg mcm awk ni ketul2. doktor takut luar rahim . kalau luar rahim lagi membimbangkan. nasihat saya untuk puan. kite ni nk jd mak kite x perlu takut pun. percaya lah beranak lagi menakutkan dari kene seluk ni. kite kene percaya badan kite mampu puan.lgpun ni untuk kebaikkan puan. semoga dipermudahkan urusan puan.

sis..cmne..update sis..kandungan ok x?..

Pergi klinik ASAP. Threaten miscarriage