Macam mana nak naik kan HB?

Saya dah 2 bulan berturut-turut dah HB rendah diawal kandungan. Doktor risau makin membesar bayi, makin turun HB. Doktor kata kalau next month tak naik lagi, kena datang KK hari2 inject untuk Iron study. Takut lahhh. Tak suka kena inject. PLEASE SHARE MACAM MANA NAK NAIKKAN HB 😭😭😭 I've tried so many ways. Makan buahbuah yang tinggi zinc dah. Tp takda effect pun. Saya consume Zincofer 2 biji everyday. Any tips? 🥺

2 Các câu trả lời

saya hb turun sikit, tapi masih ok lepas amik iberet kt farmasi Alhamdulillah naik sikit hb, tapi rase ubat tu mmg kuat sikit

Nak tahu jugakk. HB saya pun makin drop. Tk tahu dah nak makan apa 🥺