Hb makin rendah dari sebelum ni

Assalamualaikum..hari tu appoinment dengan doktor dan hb makin turun dari 9.6 ke 9.1.Nak tanya sikit ada tak mommy dalam ni pernah kena suntikan kat punggung sebab hb rendah?Doktor kata kalau appoinment lagi 2minggu akan datang dan hb makin rendah terpaksa di suntik 10 kali.Mygod?atau pun masuk wad katanya.Ada tak siapa siapa kat sini yang ada pengalaman macam sy???

1 Trả lời

Allahu...lebihmakn makan buah delima, jambu batu sy dlu selalu sehari sblum checkup makan jambu batu hb alhamdulilah maintain cantik

3y trước

saya kena suntik Harini sbb hb 9.0 saya 34 week dah saya tak nak takut tapi dokter paksa😭