HB LOW , supplement for HB ?

HB saya makin drop , 2 kali tukar ubat sebab muntah lepas telan ubat . thalasemia , 2nd pregnancy ni HB drop sampai 7.9 dah ni .next week kene drip iron . please siapa tahu supplement naikkan HB ?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

Try Pure Beet. Ada di shopee or farmasi. USA mom suka mnum pure beet tu sbb HB dorang naik berdesuppppp dan sy sdiri dh guna . Hb drop sikit je , tp lpas mnum naik 12.7 .. Sy xsuka mnum pure delima tu. Sbb ramai dh guna n ada yg menjadi , ada yg x . Tp pure beet ni memang bgus. Kecuali awk ada masalah anemia. Jaga diri jaga makan je ye.

2mo trước

And tido jgn lewattt. Under 12am blh dh tidooo. Air kosong jngn skipppp.. Jngn stresss . Penat , rehat. Jngn paksa diri.

Sy makan ubat yg dr bagi…. Dan ada consume susu kambing dari brand najeehah jgk.. minum bru nk sbln… checkup kk smlm hb dh naik😍 bunga2 hati… dari 10.2 bln lepas naik 10.9 sikit lagi nk 11… dr nk 11 ke atas kan…

zincofer dah try ? kalau drip iron tak sakit sangat . jangan cucuk ubat tambah darah kat punggung tu sudah la . lupa nama apa . sakittt .

2mo trước

zincofer yang punca muntah tu , ni iberet pun sama

Saya makan iron folic & bio c plus from amway. Alhamdulillah ok, kawan recommend dia pon makan okay.

Awak cuba ikhtiar dengan vitalize, produk shaklee.

2mo trước

okay saya cuba