Kena mengiring ke kiri ke kanan? 😂

Saya bakal masuk 25minggu dalam beberapa hari lagi.. Saya ada baca trimester kedua seeloknya tidur mengiring ke kiri Cuma saya confuse baby ni 😂😂😂 Bila saya mengiring ke kanan, dia punya berjoget tu alahai 😂😂 Kalau pusing kiri dia diam sikit Berjoget-joget tu tanda dia rimas ke dia seronok sebenarnya? 😂 Kalau terlentang pun dia berjoget tapi saya la tak selesa.. sakit belakang 🥹

14 Các câu trả lời

Dua2 boleh.. sy bnyk ke kanan sbb kalau ke kiri perut rasa sakit.. ikut selesa awk..