ADA PAKAR TAK DALAM NI

hai sape2 boleh tengok tak graff ni , normal ke x ye ??? semalam ad scan 2d dekat swasta , baby perut dia kecik sikit ... lepastu harini dia ad hantar report OB . graff ni tunjuk ap ye . #firstmom #ingintahu perlu ke hantar dekat KK

ADA PAKAR TAK DALAM NI
11 Các câu trả lời

mcm semua masih dlm ukuran normal tu? puan brp weeks skrg? btw sy dulu mana yg scan swasta sy akan mention kat doktor masa appointment je, mcm sy dulu masa details scan 18w dpt PP type3, sy tgk sendiri mmg placenta kt bwh.. pastu masa time scan kat kk dlm 20w kot, semua normal, sy pun mention yg doktor klinik swasta remark, doktor kk pun scan kat placenta, tgk sendiri mmg kat tepi. doktor pun kata mmg awal lg utk placenta duk setempat, mmg dia freely move... mcm size baby pun sama, atas mesin scan jgk, and ada faktor lain jgk..scan minggu ni ok, scan minggu depan ada tk ok,. as long dlm range normal, kita makan je pastikan cukup nutrisi semua utk perkembangan baby elok2

3t trước

*nanti blh bgtau

boleh je tunjuk kat kk nnti bila ada jumpa doktor sbb biasa doktor kk akan scan sendiri nanti baby kecik ke besar bila dh akhir2 trimester kat situ baru dia akan refer pakar & pakar akan maklum kena bersalin awal atau ikut due atau kena czer . Kalau awal2 ni nurse je akan pantau perkembangan bayi dlm perut

sy dulu scan doc ckp perut baby kecik..Lps jmpe pakar doc pkr ckp normal je sbb nya perut xde tulang.dia bg tempoh dlm 2weeks utk tgok semula size perut ank sy..lpstu sy g scan dkt swasta doc ckp normal je smua.sy bt details scan 2x utk pastikan ank sy sihat

Alhamdulillah tq smua bantu jawab . saya dah ad dekat wad , harini induce belon 38w 1dy . doakan semoga dipermudhkn bersalin

3t trước

dah selamat bersalin ke sis?

tu graf tumbesaran kndungan. bg je dkt dktr nanti dia akn explain bg awk faham.

5274875