tidur mengiring kanan

hi mommies, hmm takpe kan kalau tidur mengiring ke kanan. sy sejak dh masuk 32w ni bila tidur mengiring kiri terasa pula anak tu bergerak2 mcm menendang tpi bila mengiring ke kanan ok pula dia. #firstmom

5 Các câu trả lời

Rasanya boleh je kiri/kanan.. Digalakkan belah kiri sbb ada salur drh bhgian kanan.. Tp klu asyik kiri je, boleh cramp jugak kan.. Hahaha Jangan meniarap/terlentang la, sbb baby boleh menekan saluran darah besar yg ke jantung & ke kaki tu..

boleh je tido kiri / kanan cuma jgn tido terlentang lama je nnti bleh sesak nafas

boleh je tak ada masalah. cuma elakkan terlentang atau meniarap.

dua2 boleh asalkan mengiring n ibu pun selesa

Boleh asal selesa sis