baby gender

sapa yg guna calender nie n betol share jom just untuk suka2 jerr.. don’t take it serius ok..?

baby gender
56 Các câu trả lời

betullah.. sy scan girl ritu dkt kk.. tapi saya nak tggu 24weeks... nk scan 4D plk.. 🤭 excited nya 🤭

hari tu scan ckp mungkin boy.. calender ni pun boy.. makin tak sabar pulak tunggu baby keluar..

Sy 2 kli betul... Yg ketiga ni x taw lagi... Klau ikut kalendar tu girl... Huhu...

Sudah terbukti untuk suka2 🤣.. saya tk sama tk betul.. anyway thanks sis share

Bila tengok situ boy . Tapi ramai kata girl tapi tak scan lagi haha

Syaa pun ada jadual yg sma gak😅dn first bby jntina btol😊

Salah umur sy 27 lahir baby feb kata lelaki tp sy perempuan je hahahaha

4y trước

ikut bln bby di senyawakan sis..🤗

Sy xbetul....sbb kt sini pompuan...tp bila sy scan laki....😍

3 orang anak sebelum nie semua betul..myb kebetulan kot..🥰

Sy betul, hehe pregnt 27tahun, bln blaku psenyawaan julai.