Assalam... Ada x mommy dalam ni pernah guna gender test korea ni... Tepat x yg keluarnya... 😅

Saja je beli utk suka2 😆 boy or girl x kisah... Yg penting sihat hingga ke bersalin nanti... #ingintahu

Assalam... Ada x mommy dalam ni pernah guna gender test korea ni... Tepat x yg keluarnya... 😅
2 Các câu trả lời

Maaf cakap. Produk merapu. Nak tau gender, buat test air ketuban (tengok pada kromosom) atau scan gender (itu pun jika kandungan bg kerjasama). Apapun saya suka ayat boy or girl, puan terima, teruskan doa dikurniakan anak sihat walafiat

11mo trước

tq... tu la tgk pun mcm merapu.. sbb yg beli ni test semua kua warna biru...😆😆 ramai yg berharap betul kejadiannya... tp tu la.. hanya utk suka2 ... saya pun pernah buat guna soda jugak...

sy dok beli jgk sis...saje suka2 😅😆..mmg blue..tp Ada jgk pink...mmg mghrpkn blue la..sbb yg sulung girl.huhu..dpt girl LG xpela .jnji sihat