baby gender

sapa yg guna calender nie n betol share jom just untuk suka2 jerr.. don’t take it serius ok..?

baby gender
56 Các câu trả lời

Mcm mna nak tahu bulan benih lekat ya.. Sb ikut nurse kira manual , bulan may. Tp kalau ikut scan (brdsrkan size janin), lekat pd Jun. Mei n jun mmg tak dtg bulan 😅 doc ckp sb period tak teratur...

Sy 3 anak sbelum ny boy sume betul.. Kali ny klau tgk clendar tu girl.. Dh 2 kali scan alhamdulillah baby girl.. Skli detail scan 5d skali scan 2d.. Result sme😍😍

tak boleh percaya sgt kan...tp kalau nak saje² tengok usia ibu ikut usia kalender cina, tarikh tu tarikh permulaan hamil@baby jadi...bukan time baby lahir...

Hehehe. .lau ikot situ girl. .masa scan pun doc ckp kemungkinan girl. .sbb bby slalu malu2 nak tunjuk jantina. .x kisah lah kan jnji bby sihat😊

Dlam calender nieh Boy... Masa p scan pun doktor ckap boy😂 mcam2x lah, x apalah apa2x jerrh boy @ girl x kesah yg penting sihat 😊 #now30week

Calendar ni ikut bulan first ibu mengandung.. so saya punya kedua2 baby betul 😊 for fun ja.. yang third x pasti lagi.. babynya malu

sy penah tgk table ni tp t'bukti xbtl utk kes sy.. tp adik ipar sy sumenye btl die kate.. bleh refer tp rasenye xyah percaya sgt..

Saya da dua Kali bersalin. Mmg kena Pula dgn jadual.. betul Pula... Tnggu yg ketiga ni..X tahu LG lelaki ke perempuan

Yg sulong x betol..yg nom 2 n nom 3 betol.. Saja tengok syok2 tu boleh lah..kami pun x pecaya sgt..😂😂

Umur ibu tu ikot umur masa mula2 pregnant ke ? Contoh tahun lepas 23 pregnant bulan 8 bukan ikot umur tahun Ni Kan ?

4y trước

yup dear😃