gender anak

haiii. saje nak post gambar ni sebab semalam kawan sy sent gambar ni. saja suka2 nak share. so mommies2, baby girl ke boy?

gender anak
8 Các câu trả lời

Tgk kat sini girl. Firasat sy kuat kata boy. Husb rse girl🤣 duk rasa2 lagi. Tacod nak scan. Nk suprise je rsa🤣

xp scan lgi tp rasa cm boy 🤣🤣🤣 tp tgok klnder ni girl2 haha skdar suka2 jah kan 🙈🙈

23 decmber girl Tpi sye ngn suami yakin bby boy😂 Xkesah lah boy ke girl asalkan sihat

Tapi betul ke yg kluar tu jtina cm dlm klender ni ade Tk ibu2 dh berslin ikut ni btul tk

1y trước

kawan2 sy yang dh beranak cakap betul hahahha.

sy dh scan , klau ikut jadual ni mmg betul sama 😂

26, sept, girl 😄👍🏼

28 july tp scan girl haha

30, july , girl🥰

1y trước

sama lah kita girl ...tapi tak pergi scan lagi..😂😂