minta pendapat

Salam..saya hamil.anak ketiga mintak pendapat ibu2 yg pernah makan d'aura softgel ni..ok x?sb x prnah makan sebelum ni..hrap ibu2 blh kongsi pengalaman makan d'aura dan keberkesanannya..terima kasih..

minta pendapat
28 Các câu trả lời

Sy pon amalkan vco nie.. Sy skg ngndongkan anak sulung.. Skg dah 32 week.. Xde masalah hb or sembelit.. Alhamdulillah, setiap checkup doc ckp sume normal.. Hope mase bersalin nanti mudah laaa.. Aminnn, 😉