Neurogain

Salam, hi saya nak tanya..ada tak yang amalkan makan neurogain seawal 16minggu(4bulan)?ok tak, mintak pendapat atau pengalaman, terima kasih

3 Các câu trả lời

Sye pun da 16w tpi tak amik neurogain. Sye mkan omega guard shaklee. Function lebih kurang neurogain tpi minyak ikan kualiti lgi tnggi.

Neurogain mkn masa 3rd trimester. Mkn awal2 nanti anak jadi hyper active.

specialist saya bg je.. msa first trimester ni.. in shaa allah.. okey je