Jadual tidur

Salam..ank sy umur 23days..waktu siang dy tidur..malam dy jaga smpai ke pagi..boleh ke sy nk try test tidur dlam gelap..just guna lmpu tidur..gelap xdelah sgt..cuma malapkan keadaan..sbb mmg hari2 dy xtido mlam..ke bby tkut tido dlam gelap

2 Các câu trả lời

baby mmg seeloknya tidur dlm gelap sis bila malam supaya dia dpt bezakan siang & malam. lgpon dlm perut pon gelap gelita jgk. tp makesure ada cahaya sikit spaya kita nmpak keadaan baby. takut xsengaja bantal tertutup idong dia ke...muak susu ke.. etc