kulit baby gelap

Sy nk tnye, baby sy jaundice 3hari lps lahir, kne duduk bawh lmpu( phototherapy), jdi kulit dy lps tu gelap dari mula2 lahir.. Bila masa boleh kembali wrna asal? Apa solution dy?Ksian dy...

3 Các câu trả lời

Betul tu kulit baby akan sedikit gelap lepas rawatan fototerapi utk kuning tu. Tp jgn risau sebab tu bukan kesan kekal..nnt dia balik ke warna kulit asal semula tp amik masa 2 minggu jga..

Kulit anak masih gelap ke?anak sypn jadi gelap lepas duk bawah lampu tu..

Takda solution sis , mmg akan gelap . Tp nnti besar akan kurang gelap tu