Ibu risau !

Hai mommy2 semua, saya nk minta pendapat dan nasihat ni , begini, tadi ank sy jtuh dri buaian sbb sy tiba2 terlelap..dy nangis teresak esak ,lps dipujuk bru diam then dy mengantuk terus tidur. Dy jtuh dri buai sbb dy bngun horizontal,ank bru umur 7 bulan.sekarang tidur n tak nmpak lg tanda2 negative .Apa sy ptut buat ye??

7 Các câu trả lời

Terus monitor sis..sekiranya baby xaktif..menangis bpnjgn..minum mkn xllu..bwa p hospital k..hope evrything ok..

5y trước

Ok baik. TQ sis atas pendapat yg dikongsikan.

Kalau baby tak muntah xpe. Mommy monitor dlu tgok cmne. Kalau baby muntah cepat2 bawak g emergency atau klinik.

5y trước

Setakat harini dy aktif mcm biasa, mkn dan menyusu pun mcm biasa,takde yg pelik lg ni

Allahu Semoga x jadi apa2. Perhatikan dia pastikan tiada simptom muntah2

luaran kte nmpak shat..dalaman kte xtau..better cek kt doktor

lebih baik sis bwak trus pi hospital

Moga xjd apa2 laa...

Semoga xda apa2