Tidur lewat

Ad ke kt dlam ni yg jenis tidur lewat mcm sy.. Siang busy urus itu ini.. Bila mlam , ank dh tido bru la nk pegang fon.. 🤭.

10 Các câu trả lời

saya pulak ada masalah tido..hurm saya kalo tido anak minx susu malam2 memang smpai ke pagi saya x boleh tido..saya jenis kalo tido n terjaga smpai sudah la x boleh tido..x tau la kepala ni dah kerap sakit..semua kerja dalam rumah buat sorang2..kadang tu terlalu letih x boleh jugak dapat tido lena..nak sangat anak tu cepat2 wean off susu badan..

2y trước

Ye ke.. Kesianya awk , tp awk pn kena cari masa utk tido jugak.. Klau selalu x tido mlm.. X elok utk kesihatan awk.. Klau Kja rumah ni , jgn ckp lah hari2 ad je bnda nk kena buat .. Sy pn stiap hri urus rumah , urus anak.. Nasib duduk dgn mntua , ad adk ipar tlg tgokkan klau x , sy nk buat kja pn x boleh..

sama sya ni .. kdng tgk fon , kdng sibok dok mengemas smpai 3 pagi 😂 siang kdng x bz sgt pon sbb dah mengemas pagi buta tu kan .. jadi siang kdng baring2 je .. kalau bosan dok ubah suai laa mana ptt .. alih itu ini laa .. perabot dok bertukar tmpt laa 🤣

2y trước

Wahh rajinya awk.. 😍👍

saya memang tidur lewat hari2 sbb suka buat kerja rumah malam2 sebelum tidur.sebab suami ada boleh tolong tgokkan....bila siang tu relax sikit just masak n main dgn anak..siang anak tidur kita pon tidur.

2y trước

Bestnya bila suami dpt membantu.. Sy suami bekerja.. Jd hrpkn adk ipar je la tgokkan klau nk buat kja 🤭

Ya sis saya lewat juga tidur lagi anak sekarang dah lebih 2y so nak main je. Malam nak tidur pun kadang kena layan dia main.

2y trước

Ni Alhamdulillah tak sampai 3 pagi hehe. Tapi lewat juga la lagi siang pun nak main

Kita geng. Siang mmg busy urus anak, urus rumah. Malam bila anak dah tdo baru la kita ada masa sikit utk pegang fon 😁

2y trước

Amin... 🤲💕

sama..sy tdo lewat sbb rasa mcm perlu me time sekejap..hehe

2y trước

Betul.. Bila dh mlm , ank dh tdo.. Bru la ad masa utk diri sendiri.. 🤗 tp tu la, smpai lewat pg haa tgok fon .. 😄

Geng burung hantu juga ni 🦉

Kita geng sis🤣

2y trước

Sama sis...sye tgk fon smpi ke subuh...satu hari jg la tk tido....

geng hahahah

👍