Minum air gula

Salam semua..selasa ni sy 12w..kena minum air gula .ada yg dh minum air gula ke?

10 Các câu trả lời

Air gula tu ok jee. Cuma nak tunggu 2 jam untuk ambil darah 2nd time tu yg buat mual sikit. Tips sy bawa vicks inhaler hidung atau apa2 minyak angin. Sy tak sapu tapi hidu saja sikit2 untuk elak muntah. InsyaAllah will be ok. Sy kena minum air gula awal jugak sebab faktor usia dan berat badan. Kena buat 2kali nanti 28weeks pulak

Saya 13w baru minum air gula td. So far okeyla air gula cair je xpekat mne pun. Hehehe yg penting saya minum diri xboleh minum duduk rasa mcm penuh perut takut muntah. Hahaha. Good Luck awak!!

9mo trước

Ya awak. Sebab rasa air gula tu tak pekat pun. Cair je awak. Okeyla tekak boleh telan.

sudahh sis. minum tu Okey je. saye minum skli je. klau ade org ajk sembang. ckp je tak boleh nk sembang. takut muntah

Iya sis, skrg mmg kna mnum umur 25 keatas. 2kli tu kna mnum, msa kndungan 12w dan 28w kna mnum air gula

9mo trước

betul la tuu..

sy 10week da kena mnum air gula mggu lpas..tpi xtau lgi sgkut ke tidak...risauuuu😅😅

9mo trước

kalau takda call dalam mse 3hari InsyaAllah okay

wkumsalam.. hai.. saya selasa nie mimum air gula.. sama 12w jgk inshaAllah 🤗

sy minum air gula tp sangkut kencing manis..aduhai..😅

9mo trước

saya pun 😅

Esok pagi sy kena minum air gula ☺️

Sy dah minum air gula..semasa 10 week

pernah je minum masa 12w