Cuci prut

Salam semua. Saya nak tanya, saya pernah gugur tp at early weeks. So tak payah cuci. Saya penah tanya kak ipar sebab dia pun bru lahirkn anak dan lambat mengandung. Dia cuba pergi hospital dan cuci perut. After that, dia dapat rezeki mengandung. Saya cuma nak tahu, adakah vara tersebut actually blh membantu? Dan brp kosnya kalau di government?

2 Các câu trả lời

maaf tp ni dr pengalaman sy.. sy pernah gugur early weeks jugak n tak cuci jugak. lepas dua bulan pregnant balik.. kakak sy pun ada yg mcm tu juga.. jd mengikut soalan awak, rasanya cuci atau tak tu tak bagi efect apa² kat kesuburan lepas tu.. lagipun kalau nak cuci saja², gov mmg tak bagi melainkan keperluan.. akak ipar awak cuci tu mgkin atas sbb² tertentu n atas nasihat doc jugak

maaf puan sy tidak pnh ada pnglmn mengenainya..tp jika puan nk try buat begitu better rujuk dan berjmpa pada pakar sakit puan consult dgn doc pakar o&g. dia akn bgtw rawatan apa sesuai utk puan... sbb stiap rawatan adalah brbeza dan stiap sejarah kesihatan masing2 juga adalah berbeza.... mg dpmudahkan segalanya..aamiin