Bleeding after intercourse

Hi mommies. Nak tanya, is it dangerous kalau bleeding at the early stage of pregnancy (12w) selepas bersama suami ? Tak sakit, and darah tu tak berterusan. Cuci, dah takda darah.

2 Các câu trả lời

Stgah org rahim kuat. Sstgahnya x. Klau trun drah tu bhya. Tnda2 nk misscarriage. Sbb tu nurse sllu psan ad drah ja cpt2 ke kk/hospital.. awal2 ni slow2 ja klau brsama. Klau sy dlu elakkan trus. Ad ja cra lain nk puaskan suami dgn cra yg halal. Bukan melalui vagina smata2..😊

Kalau bleeding lepas bersama xde masalah. Ianya normal sbb kemungkinan dinding serviks tu terluka ke. X normal kalau berterusan, yg tu kena check cepat2 lah.