anak luar nikah

Salam semua . saya mengandung anak luar nikah , masa kandungan saya 10 minggu saya cuba nak gugurkan dia guna ubt yg bernama cytotec mistropol . lepastu babynya tak gugur pun cuma keluar ketulan sikit . sy pun selalu minum ubat pelancar haid tapi dia tetap tak gugur smpai lah skrg kandungan saya dh 17 minggu . Saya nak tanya , adakah bby saya tu akan lahir cacat atau mcmna ye? Sebab saya pergi scan dan tanya doktor tu dia jawab tak tahu dan tak pernah dgr ubat tu . Tolong saya , sebab saya takut dia akan lahir tak sempurna 😭 #babyfirst

1 Trả lời

Kita doakan yang baik baik saja..semoga baby diberi perlindungan..

4y trước

aamiin