Deman Kuning

Salam, nak tahu cam mana cara kurangkan demam kuning newborn baby selain breastfeeding. susu saya terlalu sikit😭😭😭😭😭. Takut tak cukup utk baby. Baby just lahir minggu lepas...Any formula milk boleh suggest tak boleh kurangkan kuning baby...

2 Các câu trả lời

Macam sy haritu sy bagi sehari dlm 2 botol je, tu pun dlm 1 ounce. Awk dah try urut breast utk banyakkan susu?

4y trước

Awk jangan stress. Kena positif. Kalau tak, susu susah nak keluar.

Bagi je dia menyusu juga lama2 akan banyak,bagi susu formula.. tiap baby ada penerimaan masing2