Any tips utk kurangkan kuning baby? Hari ke-10 tapi kuning baby masih tinggi 😭😭😖

#firstmom #firstbaby harap mommies boleh tolong n share pengalaman utk baby kuning

1 Trả lời

Jaga jadual susu baby setiap baby 1 jam-2 jam. Jangan sesekali skip. Kena kejutkan baby sampai baby bangun. Boleh set alarm untuk lebih alert. Saya dan suami dulu set alarm setiap 2 jam. Kalau awak ada extra budget boleh sewa lampu Fototerapi.

12mo trước

*to do so