Kulit Melecet

Salam mommies. Baby saya baru 16 hari, tapi dekat tempat bawah kemaluan dan bontot dia tu macam melecet. Bila salin pampers dah letak nappy cream brand offspring, maybe tak sesuai kot. Ada petua atau krim yg boleh sembuhkan tak? Terima kasih 🙏

17 Các câu trả lời

saya pakai sudo cream sehari je dh ok tp Klau still ad try tukar Pampers maybe Pampers x ok

jangan lap badan baby terutama kat sensitive parts,kulit nipis... dap2 je kain lembut tu

Saya pakai sudocream yg nappy punya alhamdulillah elok sangat

ibu mertua Sy dulu BG pkai minyak gamat ..mudah hilang juga

Try pakai nappy cream brand Mama choice dik..InshaAllah

Sy pki baby oil.. kejap je baik..

hi