Punggung anak melecet

Hi, anak saya baru sebulan dan saya perhati punggung dia macam melecet . Awalnya saya cuba pakai apple crumby tapi tak sesuai dgn baby saya. Ada suggestion tak nappy cream yg sesuai untuk kulit baby yg sensitive .

4 Các câu trả lời

Boleh cuba sebamed diaper cream pula. Kalau ada guna wet tissue, stop guna wet tissue. Basuh dengan air setiap kali anak buang air kecil/besar. Pampers kena tukar dengan kerap. Jangan tunggu penuh. Kalau boleh every 2 hours kena tukar. 🌹

Boleh try sudocream and jangan guna wet tissue..basuh dengan air..

Anak saya ada mild eczema serasi bila pakai sudocream 👍🏻