boleh suggest x cara nk sembuhkan sakit di sekitar puting payudara..macam melecet tu selain krim..

Puting melecet

4 Các câu trả lời

letak ubat gamat .. saya pun pernah kena macam tu smpai ank isap pun sakit rasa mcam urat tu tarik2 . Alhamdulillah lepas letak ubat gamat baik terus xd sakit lagi dah . tapi letak ubat tu lepas anak isap or lepas pam susu . nanti klau ank nk isap , cuci la puting tu atau lap dngn tisu basah ke . takut nt klau xcuci ank rse lain pulak

Saya dari bby lahir start menyusu melecet sakit sgt setiap kali bby isap.. Sakit tu tahan je la.. Lama2 hilang dgn sendri.. Skrg bby da 4bln lbh.. Kdg2 ade jgk time melecet tp sy biar je...

sy titis air susu sya je dekat puting melecet tu.. dn teruskan menyusu walaupun sakit. pastikan anak melekap elok mulut dan area kwsan puting. nti lama² dia akan oke dgn sndiri ☺️

air susu awak letak kt tempat melecet tuh,