buku pink

salam. kalau nikah di Thailand, pastu nak bukak buku pink kalau kita tunjuk ja surat nikah di Thailand tu, klinik terima tak ? ka tak boleh bukak buku pink ?

21 Các câu trả lời

Bku pink tu ade xmnta sjil nikah dh. Tp akn problem klo nk buat surt branak nnti.dftr mlysia dlu. Klo nk bslin pon ade hspitl mnta

Yg penting daftar nikah di malaysia. Nanti anak lahir susah nak daftar utk dia. Kesian kat awak,anak dan suami nnt.

Nikah dkt mana pn tk kesah,aslkn da surat nikah,kk okay ja yg tk nikah pn bley ja sy tgk wt buku pink

Masa sy buka buku pink.. nurse sy x dak plk minta surat nikah sy.. ic je la diorang minta 🤔...

kt sini ms 1st pregnant , nurse ad mintak kad kawen mcm ic tu

Klau saya nk buka buku pink mesti ad surat nikah..

Mcm mane ye nk buat buku pink guna sijil nikah thai

2y trước

Better call klinik dulu sbb akat KK yg sy buat cek up, sy nampak poster yg KK terima apa jua status perkahwinan. Cuma, akan jd masalah bila nak daftar anak di JPN, nak daftar anak di sekolah. Maka, adalah PENTING UNTUK PUAN DAN SUAMI MENGESAHKAN NIKAH DI THAILAND TU. Caranya: ke Mahkamah Syariah berdekatan Puan untuk Permohonan Pengesahan Nikah di Luar Negara.

Kna dnda brpa utk surat mlysia

Kena daftar kat malaysia dulu

rase mcm xterima..