nk bukak buku

Bole ker klu pregnant ank luar nikah Tpi nk bukak buku pink? Sje tnye

43 Các câu trả lời

alaa xyah rase segan takot..pergi je buat...kes awak ni sama cm sy... sy pergi je buat buku pink ...sbb nk tau keadaan baby ... alhamdulilah skang baby sy da 3 bulan...sihat walafiat... sy lagi baby kembar perempuan ...

Kn bukak sis..nanti mslh nk bsalin di hospital..kn check stp bulan jgn miss..pedulikan org lain..carry ur baby with fullheart..take care yer..

Knpe xboleh sis.. Nt lagi susah baby tu.. Sis pon susah nk bersalin.. Buka je.. Abaikan molot org.. Klo sis jnis berduit, buka dkt swasta..

Bole dik... Tapi kena ready la,hati kena kental.. Nurse kebnyakkan nye mmbawang kt blkg.. Ape pn wajib buat..pedulikn ckp org..

Harus sis, buku pink kene buka gak utk akn dtg...pape hal mmg doc akn refer buku pink tu n kene checkup every month yer sis...

Bole sgt sis...lg bagus bukak buku pink xkisahla ank sah atau x...lebih mudah nk pantau keadaan baby...

Ahh lntak nurse nk ckp ape....ape yg pnting.niat kita tu btl..dri kita buat niat xbtl..lg parah...

Buku pink mmg dibuka utk org pregnt , tak kira kawen ke xkawen ,

Blh je sis..xde masalah..kdg je ade nurse bising2..sis bt xtau je..yg pnting buku dpt buka