Sijil nikah thai

Hai korang , blh bukak buku pink tak jika surat nikah thai ?

2 Các câu trả lời

Buku pink ni regardless any status, boleh buka. Cuma tak pasti kat buku pink nanti status perkahwinan awak apa. Awak warganegara ke? Dah daftar nikah di Malaysia? Kalau dah, bawa sijil nikah Malaysia or any related supporting documents.

boleh je sy guna sijil nikah thai la nnt diorang akan tulis single parent juga kalau dh declare sini baru boleh letak maklumat suami