KEMUSYKILAN

#firstbaby #firstmom #pleasehelp saya dlm proses nikah , tapi belum bukak buku pink 🥺 kalau bukak buku pink dlm keadaan sekarang , nanti ade problem ke nak buat surat beranak 🥺😭

2 Các câu trả lời

Tanya org alim (ustaz/ustazah) hukum nasab anak kalau lahir nanti mcm mana. Kalau just risau sbb nt anak xde nama ayah dlm surat beranak. sis kena lagi risau sebab bab nasab bukan hal main2. Kalau yg lahirnya perempuan. kesian dia bab wali nanti. Boleh je buka buku pink dulu. Xde effect pun nak buat surat beranak. cuma mungkin dekat surat beranak nt xde nama ayah rasanya. sbb buka buku pink dia akan tengok sijil nikah. Dan dia akan tanda dah nikah atau belum. kalau nak lagi pasti, call je klinik tanya nurse. nurse akan terangkan. apa2 pun tahniah sbb pilih utk nikah dan pertahankan bby. cuma seperti yg saya boleh bgtau. fikir baik2 bab nasab anak. semoga Allah mudahkan urusan. Allahumma Aamiin🤗

Kalau buat surat beranak nanti pun jpn tengok tarikh kelahiran & surat nikah.