First Baby

Salam ibu2, sy first pengalaman ni naik 2line.. Alhamdulillah ramai kata positif.. Tp bila nk cek dkt klinik utk confirm asyik nurse tak bagi sebab baby kecik lg katanya, suruh dtg buka buku pink lg 2weeks. Sy cuma nk confirm kan dulu dgn doc betul ke sy pregnant? Sampai sekarang sy berharap sy betul2 preggy dgn bantuan upt ni ja.. Xdpt confirmation dr doc pun.. Tak tenang sy jadinya.. Sorry sy first experience so bnyk x tahu.. Apa pendapat Ibu2? Memang always mcm ni ke?

First Baby
31 Các câu trả lời

Ada tu. Jangan risau. Saya check upt dapat double line masa tu baru 4 weeks lebih. Saya buat confirmation dengan doc masa 10 weeks lebih dan terus buat buku. Kalau double line pekat tu confirm dah pregnant. Jaga diri ye. Jangan buat kerja berat2.

4y trước

InsyaAllah tq ya sis 💕