keliru scan

salam ibu2 nk tanya , saya baru je balik dari klinik utk scan , normal ke scan 5weeks x nampak ape2 lg ? saya risau , first mom , sbb test upt naik double line .

keliru scan
52 Các câu trả lời

Normal yunk. Haritu i pegi scan waktu kandungan 5weeks jugak just nmpk titik je sbb trlalu kecik lg. Masa 7weeks dh nmpk heartbeat. So jgn risau ok

4y trước

Insyallah , tahniah sis

biase tu sis awal lagi untuk scan biasa 8week keatas baru nampak tapi tak same juga mase sya anak first 8week nampak tapi anak kedua ni 6week dah nampak

sebabtu elakkan scan awal2. Takut mcmni lah tak nampak bila scan pastu duk risau, duk stress. Sabar dulu, tunggu 2 3 minggu lepas test urine baru pegi scan.

4y trước

Btui. Risau tuuu. Sy Dr suruh dtg lagi 1 mggu. Sy tggu lagi 4 mggu baru sy dtg. Tggu 11w trus bru scan lagi 😂

Normal. Nti try scan week 9 you’ll surprise. Sy hari tu nampak je baby keluar terus air mata 🙂 macam tak caya ada baby dlm perut 🥺

samaa.. sy second baby.. yg 1st gugur.. pg scan 4w belum nampak apa2 lagi.. doakan ada rezeki saya kali ni😊

normal sis.sy pn sama tp time 7 weeks g scan semula br nampak kantung,baby n degup jantung skali..jgn risau ye 😁

4y trước

wahhh , seronok nye dpt tgk baby , haritu scan x nmpak ape2 pun. Dr sruh repeat kali kedua pulak tgk mcm mna . risau sbb dr bgtau ectopic atau kndgn luar rahim, semoga allah permudah urusan kita

Normal,x nmpak lgi mmg...cuba scan 8weeks bru nmpak jntung dan kantung...sya hri tu mcm tu tpi scan dri bwah la...

4y trước

alhamdullilah dah pegi cek minggu lepas , dah nampak baby

1stly thniah dik....msih peringkt awl lg dik nk scan..tggu 2 mggu lg eh scan dtg blik..jg kndgn baik2..

nrml.sy pn sma.dr sruh repeat aftr 2 weeks, bla scan xbrp nk nmpk jgk.repeat lg 2 week alhmdlillh ada

normal sis, awal lagii tuu. nanti repeat scan in shaa Allah da nampak. tahniah n jaga diri yee🥰