keliru scan

salam ibu2 nk tanya , saya baru je balik dari klinik utk scan , normal ke scan 5weeks x nampak ape2 lg ? saya risau , first mom , sbb test upt naik double line .

keliru scan
52 Các câu trả lời

normal sis ,, mcm sye nk scan awal ritu, doc xbg .. doc cdngkn mse 8week ke atas bru scan .

tahniah puan..masih awal lagi mmg xnampak..cek lg 2 minggu insyaallah nampak sicomel..

normal sis,kndgan msih awal.. tggu 10 mggu br scan..klu cnfm nmpk kntung dah blh buat buku pink..

4y trước

in sya allah,semoga ada rezeki mdpat zuriat amin..rjin2kn folict acid sis

normal, kalau scan biasa doc detect sac. better scan pada usia minggu ke 10-12minggu

Btw tahniah sis 👏👏👏 5weeks klau tk nmpk tu normal sis.. Sbb msih bru lgi

4y trước

InsyaAllah ade tu sis 😊 sis jaga diri ye

hi mommies i pun dah 5mnggu kantung comel je . still takde heartbeat lagi .

4y trước

sama 😍😍

normal..sy 9week pon bru2 nk npak je bentuk..nampak jantung je

normal sis...saya masuk minggu ke 11baru nampak ketulan kecik

normal.. mcm sy first scan 6weeks br nampak baby & heartbeat

Normal . tggu lagi 3 minggu scan balik .