Sy period xteratur baru ni test upt double line..td pergi scan xnampak lagi normal ke

Scan tak nampak

4 Các câu trả lời

sy pon period xteratur, 15 tahun TTC lately ni xselera nk mkn n lmbt period saja nk try test upt terkejut naik 2 line..3 x test guna yg lain2 ttp sama then terus beli clear blue keluar pregnant 3+ sy tggu 2 minngu baru scan.alhamdulillah dah 9 minggu. klu scan xnmpk tu mgkin awal LG sis..

sy pun irregular period. upt positif. terus g klinik swasta scan dah ade kantung. mase tu baru 5 minggu. lg 2 minggu doktor scan lg sekali baru nmpk ade baby dlm kantung.

normal. mungkin masih di awal kehamilan. Dr suruh datang repeat tak?

1y trước

Alhamdulillah ade yg sme risau jgk sy aritu

normal sis , 9week keatas ishaallah dah boleh nampak .