First pregnancy

Tumpang tanya, 24 hb buat test blue clear tulis 1-2 weeks pregnant. 27hb pegi klinik nak scan x nampak pape lagi. 28 hb repeat pregnant test warna pink naik double line makin terang. Selalunya bila bole scan utk double confirm ada kantung atau x?

First pregnancy
8 Các câu trả lời

saya pregnant 5 week scan pon belum ada kantung dr ckp kecik mcm biji bijan .. so dr suggest kan minggu ke 8-12 minggu so far dah boleh scan and tahu size kntung nye ..

Awl lg ni dear.. Gune clear blue kalau 3+ tu baru sesuai utk scan.. Sy scan 6 weeks dah nmpk heartbeat, awk tggu utk seminggu dua lgi ok

Mungkin awal lagi..tunggu lagi 2 minggu kot sis..saya haritu scan masa 4minggu ada kantung dah..7 minggu lebih ada heartbeat..

Above 8th weeks dah boleh nampak baby dalam sac

Awal lagi ni… 3+ weeks baru boleh scan

Selalunya 6w keatas boleh nampak dah

8w ke atas ☺️

6 weeks ke atas