Jom share pengalaman bersalin GBS+

Salam boleh saya tahu if ada gbs+ 4jam sebelum bersalin kena cucuk antibiotik, selepas bersalin baby n ibu kena drip antibiotik kan? Ibu boleh susukan baby tak yer ? Share pengalaman momies please ♥️

4 Các câu trả lời

Saya semasa proses bsalin drip antiboitik n selepas bsalin baby di asingkan di nursery tp boleh saja susukn baby seperti biasa..spjg di hospital ada mkn ubat antiboitik tablet juga n da kluar pun kena hbskn ubat selama seminggu..

4y trước

Awak ikut sahaja saranan n nasihat doktor.. insyaallah semua baik2 sahaja nanti 😊