On antibiotik

Mommies semua, kalau lepas bersalin. Anak kena on antibiotik sbb ibu ada gbs masa mengandung. Biasa ambik masa berapa lama kena on antibiotik?#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

situasi sama mcm saya. baby terus warded 7 jam selepas lahir sbb sel darah putih tinggi. warded 5 hari, discaj slps ujian darah kedua dan suntikan antibiotik terakhir. ibu sorang2 je tanpa baby sementara tggu diri sendiri discaj, sedih. huhu. tiap hari lawat baby dan bagi susu pam.

Sy kena sehari dua je..tiga2 anak.

12mo trước

Ibu takyah dh. Baby yg on antibiotik. Mak boleh balik tp sy xbalik la hehe. Sy balik ambil brg adalah then dtg balik. Baby selalunya ok je cuma doc cucuk antibiotik once in a while so kena stay spital