raya ni

raya ni ibu ngandung semua pakai baju apa ye?? baju kurung?? blause?? atau apa ye.. bleh kongsi skit dak??

83 Các câu trả lời

Dulu saya preg 5month time raya.. Saya pakai baju peplum yg kembang kembang tu.. So ramai yg x tau saya preg... Hahahaha.. Sorok perut gituuu.

Xpikir apa pun lg psl raya..selagi wabak covid 19 nie meningkat selagi tu kita xdpt wat pape..silap2 bazar ramadhan pun xde..

Tahun ni x beraya laaa sis.. sy dlm pantang.. lagipon dah kuar adv supaya dok diam2 kat umah.. takut peak CV ni tgh bulan April..

Dh bli jubah .. tp rsa pakai tshirt n kain batik je..bkn p kmana pon klu PKP dilanjutkan lg..tetamu pn mst xde dtg umh..

Tak pikir pun nak pakai baju apa.dgn keadaan skrg.persiapan baby pun belum buat lagi apatah lagi baju raya..😅

Sy raya kmungkinan dlm pantang sbb due 17.5 lg sminggu nk raya😅..tp bju raya dh beli dh kt sabella😂

Xbeli lg igt brg baby xsiap,, dgn virus xtao mcm mne,,, klu beli baju jubah sarung je siap 🤗

Recycle dress kembang bwah yg lame² je nie..dpt ke kite raya thn nie...nk blik kg😭😭😭

Tak raya..pakai kain batik n t-shirt hahahahah sebab tgh pantang satu musim covid satu...

Harapan boleh pakai baju raya.. Since covid 19,xraya pn xpa as long keadaan pulih.. 😢