BAJU Kurung selembut kapas

Baju kurung selembut kapas ni viral ramai sgt yg suka & semua dok kata baju Yana 😅 Yana pun Yana laa, asalkan cantik ramai repeat #ngam ❤️

BAJU Kurung selembut kapas
2 Các câu trả lời

Bj anggun ni memang best pakai, bg tip sikit cmne nk iron, tiap kali nk iron macam bawak bergadohh😅

2y trước

@Tanpa nama: Kita geng, suka pakai Anggun Cotton. Saya guna dry iron je.. Ok. Bila dah pakai, biasalah cotton kan, nampak lah kedut yg indah tu. Hehe. Lagi 1, basuh guna tangan dan gantung guna hanger utk kurangkan kedut tu. So, iron pun senang. Ilham, Anggun Cotton Collection trusted dropship 😀

👍🏻👍🏻👍🏻