raya ni

raya ni ibu ngandung semua pakai baju apa ye?? baju kurung?? blause?? atau apa ye.. bleh kongsi skit dak??

83 Các câu trả lời

Raya tahun lepas, sy pakai bju kurung raya arwah ibu yg x sempat pakai msa hari raya. Kebetulan arwah beli baju yg bukan size dia. Padahal arwah seorang perfectionist. Tak pernah silap beli size. Rupanya, itu size sy...hr raya pertama arwah xpakai pun😢😔... Dan baju kurung tu cukup menutup perut sy yg ketika tu berusia 5 bulan😔.

Bju kurung pahang kut jahit sndri dgn bju gaun tuk bby....hehe😆😆🤣✌sbb taun lepas ry pkai baju polkadot sbb ank lahir 30rmdhn... esknye plak ry..maka ry 2019 taun lepas mak ea pkai bju polkadot pink beraya di hospital...😂😂🤣✌taun ni..in shaa Allah klu pnjng umo beraya ngn fmly with ank...yeayy🎉🎉

Raya thn ni sbb masih musim covid, sy x nak terima langsung tetamu, risau sbb ada baby kecik. Tetamu dh la selalunya blk bercuti dari macam2 negeri. Maaf raya thn ni terpaksa sombong (Rumah tertutup) demi baby kecil.

Mak mertua lanje kain pasang, tahlah nak tempah baju apa 🤣🙃 hm selagi hal covid belum settle. Takdan lagi pikir pasal raya. 😅 ramadhan nak dkt ni pun rasa mcm belum dpt full settle lagi. Allahu😞

mungkin sambutan raya x de tahun ni..sebab covic..duk rumah berkemban je lah..sejak pregnant masuk 3m ni lebih suka berkemban je kat rumah..nasib tinggal berdua je ngan asben.

Feeling nak pakai baju kurung peplum berlace. Tapi, nampak gaya macam kena lupakan je. Kalau beli pun, pakai raya haji nanti laa agaknya. Berdoa agar wabak ni pergi cepat.

Taktau la boleh pakai baju raya atau baju pantang hahaha. Lagipun tak semangat nak raya sebab covid-19 yang taktau kesudahan 😌 siap extend 14 hari lagi hmmm

saya dah beli baju keluaran sabella. yg sesuai utk ibu ngandung tu. vella kot xsilap design dye. pastu tempah baju batik kaftan, jahit buat jubah. hehe

Tak sempat nak fikir, otak lebih fikir bila nak habis corona virus nie, nak puasa dgn aman, nak gi masjid buat terawih

Saya rasa saya pakai baju kelawar jela. Tak tahu nak pakai baju raya apa. Saya saiz XS. Sekarang terus blank tak tahu baju apa yang sesuai 😅