raya ni

raya ni ibu ngandung semua pakai baju apa ye?? baju kurung?? blause?? atau apa ye.. bleh kongsi skit dak??

83 Các câu trả lời

Xtau la sis. Rasa mcm nk pakai blouse. Tp sbb covid ni jd x bersemangat pula 😅

Xsempat nk fikir....fikir bilalaaaaa covid ni nk hbs...takut xdan nk raya😭😭

xbergaya mane...pakai kain batik sj..memandangkan bsalin dalam bulan puasa..hihi

Jubah kut. Senang sikit nak sorok perut huhu. Segan kalau orang tengok perut tu

baju kurung pahang, tp kalau perut membesar dgn jayanya tukar ke baju baby doll

Selagi covid-19 xreda lg..sedih rsenya pikirkan puasa,raya...hti duk risau je..

Pakai jubah cutting A senang dan selesa. Tapi rasanya tahun ni xraya kot 😭

Pakai jubah..😊.tp now dah xfikir raya dah.. hr2 doa keadaan cepat pulih je

xfikir pn nk pki bju baru ke ape... mungkin pki baju2 lama jee... recycle je

Lani musim covid xtaw laa rya mcm mna , nk pakai baju raya pun xsemangat .