LAPAR WAKTU PAGI PUKUL 3-5 SUAMI MASIH DIBUAI MIMPI INDAH 😴

Pusing kiri tak kena,pusing kanan tak kena sekali celit mata perut berbunyi mintak nak makan pagi2 .. TM3 ni kerap betul lapar, bakal ank no 4💞 ini lah buat misi marah berat naik ,dah lapar tak boleh nak tahan sngt. 💢#baby2023#29Minggu5Hari

2 Các câu trả lời

lapar mkn jela. jgn tahan lapar nnti gastric dh lain pulakk. mkn je sikit, beli biskut standby dlm bilik.

2y trước

itu lh ingt kena jugak buat simpan dlm blik skit biskut alas perut smntra nk tunggu pagi. 😇