Cara Mudah Untuk Tidur Lena Waktu Hamil

Haih, pusing kiri pusing kanan masih tak boleh tidur. Serba tak kena dibuatnya! Mak-mak yang tengah hamil mesti ada alami kan masalah nak tidur ni. Pertama sekali kena tahu punca, dan baru boleh tahu cara yang mudah untuk atasinya!

Cara Mudah Untuk Tidur Lena Waktu Hamil
14 Các câu trả lời

nak tambah.. baby kicking dan active sangat pun boleh buat mak terjaga malam dan tak boleh tidooo balik 😂😂😂

trimester ke 3 skrng mngelami gejala krp kencing cept penat skit pinggang belakang punggung..SKT bhgiakn pelvis

saya skrang 13minggu 2hari . emosi saya tidak menentu dan lesu terlampau .. sakit bhgian pinggang sebelah kiri

ya mmg susah tido malam. kalih kiri kalih kanan xmau juga tido

pening dan mual masih ada mngelami tp x ktra sngt

baru trimester 2,dh mcm trimester 3😭

bru msk 28 week dh mrsa MCM tu😅

trim 3. semua tu tengah alami

semua tu dah alami😣

👍🏻